Altijd verse bloemen. zonder gedoe!

U wilt doen waarin u goed bent en relatie-onderhoud is hiervan het belangrijkste onderdeel. Medewerk(st)ers, klanten, leveranciers, familie, buren, instanties: ze zijn allemaal onmisbare schakels in en rond uw onderneming. Bovendien: het zijn mensen, en mensen stellen prijs op een beetje aandacht. Aandacht waarin ze proeven dat u van hen afweet en rekening met hen houdt. Al die activiteiten hebben echter ook een keerzijde: ‘iets’ regelen is vaak last-minute werk en komt nooit gelegen.

Net zoals u wilt doen waarin u goed bent, willen wij dat ook. Wij, dat zijn de mensen van Bloemenliefde uit Ouddorp, zijn trotse bezitters van een geweldige pluktuin: een uniek initiatief aan de Hazersweg in Ouddorp. Hier maken wij, op bestelling, kersverse plukboeketten en bezorgen deze wanneer en waar u dat ook maar wenst.

Plukabonnement

Daarnaast kunt u bij ons een zogenaamd ‘plukabonnement’ afsluiten voor uw balie, vergaderkamer(s), receptie en dergelijke ruimtes. In overleg met u wordt dan bijvoorbeeld wekelijks een kersvers geplukt boeket Flakkeese bloemen bij u afgeleverd. Of meerdere boeketten. Is er een bijzondere gelegenheid op uw bedrijf? Ook dan kan Bloemenliefde zorgen voor een fleurrijke aankleding van uw ruimte met Flakkeese plukbloemen. Verser en origineler kan niet!

Fleurige verrassing

Een abonnement voor jarige klanten, medewerk(st)ers, vrienden of familie? Bloemenliefde zorgt dat er op de afgesproken dag /dagen een versgeplukt boeket wordt afgeleverd, voorzien van uw boodschap, waarna u alleen nog maar het bedankje hoeft te incasseren. U krijgt een faktuur en heeft er verder geen omkijken naar. En u schenkt iets unieks, wat uitstraalt dat er werk aan is besteed en wat van Flakkeese grond komt, een steeds vaker voorkomend en populairder wordend fenomeen.

Inspirerende voorbeelden

Wat moet u doen om dit op te zetten?

Wat moet u doen om dit op te zetten? Heel eenvoudig: een telefoontje plegen naar 0187 – 66 33 73 waarna we een afspraak maken en ik bij u, of u bij ons, e.e.a. bespreken, vastleggen en daarna weer doen waar u en ik goed in zijn!