Tegen bloemen zeg je altijd ja!

Bloemen geven een feestelijk, stijlvol accent aan jullie grote dag! En dat is onze specialiteit. Bloemenliefde zorgt voor fleur en kleur op jullie dag. Zonder dat jullie ergens aan hoeven te denken op dat gebied.

Corsage; Bloemenliefde; Ouddorp; Trouwen

Bruidsboeketten

Voor elk wat wils! Houd je van klassiek, van liefelijk, van stoer, van strak? Alles is mogelijk, wij maken het bruidsboeket wat jij graag vast wilt hebben. Maar ook op het gebied van bijvoorbeeld polscorsages, of armboeketten kunnen we je waardevolle, leuke adviezen geven.

Corsages

Voor de bruidegom maken we een corsage, afgestemd op het bruidsboeket. We kunnen ook adviseren voor een opvallende corsage voor getuigen en/of ouders terwijl we in dezelfde lijn, maar eenvoudiger, corsages kunnen maken voor de gasten. Hebben jullie bruidsmeisjes? Voor hen maken we een ‘mini’-boeket, precies zoals het boeket van de bruid, of we maken een bloemenkransje in het haar, al dan niet in combinatie met een polscorsage. Wat het ook leuk doet is een klein bloemenmandje voor een klein bruidje.

Huwelijk, autoversiering, Bloemenliefde, Ouddorp

Autoversiering

Natuurlijk wordt de auto of de koets voorzien van fleurige decoratie. Dat kan een klassiek bloemstuk zijn, maar ook een romantische bloemenslinger. En voor de volgauto’s maken we een mooie antenneversiering die later weer gebruikt kan worden op bijvoorbeeld de cadeautafel.

Overige decoratie

Bloemen zijn waardevolle blikvangers op ceremonies. Op allerlei manieren kun je bloemen terug laten komen op jullie grote dag. Denk aan het ouderlijk huis, de bruiloftszaal, het gemeentehuis en de kerk. Maar ook door de bruidskinderen rozenblaadjes te laten strooien of de gasten een fleurig aandenken mee te geven.

Inspirerende voorbeelden

Stappenplan voor een fleurige bruiloft

Als het jullie nu gaat duizelen is dat een goed teken. Hieronder vind je het recept om het hele ‘fleur- en kleurgebeuren’ uit handen te geven aan specialisten. We staan klaar om jullie van professioneel advies te voorzien.

Stap 1

Over twee maanden is jullie grote dag! We maken een afspraak en laten je zien wat er allemaal mogelijk is. Inspiratie vind je door fotoos en adviezen van onze kant vandaan. Laat je inspireren door te praten over je wensen, over je trouwjurk, of zijn stropdas, of over jouw lievelingsbloemen. Er is enorm veel mogelijk en we helpen jullie graag om de juiste keus te maken.

Stap 2

Nadat jullie alles hebben laten bezinken komen we weer bij elkaar om het vervolg te bespreken en jullie wensen over de levering van het bruidswerk vast te leggen.

Stap 3

Als de grote dag daar is, leveren wij op de afgesproken tijd en plaats het bruidswerk af en blijven de hele dag telefonisch bereikbaar om bij eventuele calamiteiten (denk aan een windvlaag o.i.d.) direct naar jullie toe te komen om de schade te herstellen.