Soms zeggen bloemen  meer dan woorden

Graag kom ik bij u langs om uw wensen en gedachten om te zetten in het adviseren van afscheidsbloemen die het best passen bij de overledene. Dit is heel belangrijk omdat na het overlijden van een dierbare betrekking uw hoofd nergens naar staat en er juist dan veel beslist moet worden.

Zorg wegnemen

Met mijn kennis en ervaring kan ik in ieder geval die zorg bij u wegnemen en bijdragen aan een gepast en waardig afscheid. Ik kom bij u langs op het moment dat het u schikt. Ik verzorg een bloemstuk, een boeket, een bloemenkrans, een bloemenhart, maar ook een (complete) kistversiering indien gewenst.

Persoonlijk & professioneel

Verder adviseer ik u professioneel in het toevoegen van een persoonlijke boodschap aan het bestelde rouwwerk in de vorm van rouwlint of rouwkaart. Nadat u en ik vastgesteld hebben welk rouwwerk ik voor u ga maken, en nadat we u precies hebben laten weten wat de kosten zijn, ga ik pas de bloemen kopen zodat u de meest verse bloemen krijgt.

Het rouwwerk wordt vervolgens door mij persoonlijk gemaakt en afgeleverd op de met u afgesproken tijd en plaats, waar dan ook op Goeree-Overflakkee.

Passende voorbeelden

Maak een afspraak

U kunt me telefonisch (ook ‘s avonds) bereiken via
0187 – 66 33 73 of mailen naar info@bloemenliefde.com